Food Intolerance Sensor

NévÁrVásárlás
Food Intolerance Sensor150 000 Ft

Ételintolerancia

Ön már emésztési problémákkal vagy más táplálék-intolerancia tünetektől szenved? Ezután az Food Intolerance Sensor segít meghatározni az intoleranciákat kb. 180 élelmiszeripari termékre, és étrendjét optimálisan hozzáigazítja. Az elemzés kimutatja az élelmiszer-specifikus IgG antitestek jelenlétét, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a tüneteket kiváltó ételeket, hogy hosszú távú javulást érjen el.

Az élelmiszer-intoleranciák nagyon gyakoriak, és a becslések szerint a népesség mintegy 45% -át érinti.

Gyakran nehéz diagnosztizálni, hogy milyen típusú élelmiszerek okozzák a problémákat, mert a tünetek gyakran órákkal vagy napokkal később jelentkeznek. A táplálék-intolerancia lényegében az immunrendszer rendellenes válasza az adott élelmiszerekre. Lehetséges tünetek: folyamatos fáradtság és energiahiány, hasüreg duzzadt érzése, hasmenés, súlyos fejfájás, irritábilis bél szindróma, migrén és bőr vagy légzőszervi betegségek.

Fontos különbséget tenni az allergia és az intolerancia között. A klasszikus ételallergiákhoz képest, amelyek néhány percen belül általában súlyos tüneteket okoznak, az inkompatibilitások gyakran késleltetett szövődményekhez vezetnek, amelyek órákkal vagy akár napokkal később is jelentkezhetnek. Az immunrendszer nagyon lassan reagál ezen élelmiszerek jelenlétére, és enyhe, de krónikus szöveti gyulladást eredményez. A tünetek a migrénektől az emésztési problémákig és az általános rossz közérzetig terjedhetnek.

Előnyök

A Food Intolerance Sensor lehetővé teszi a lehetséges inkompatibilitások kb. 180 élelmiszeripari termék kimutatására. A technológia egy részlegesen kvantitatív immun-enzimatikus laboratóriumi módszeren alapul, és lehetővé teszi az élelmiszer-specifikus IgG antitestek jelenlétének pontos elemzését az élelmiszerek széles skáláján. A jelentés azt mutatja, hogy mely élelmiszerek okozhatják a tüneteket és hogyan lehet őket elkerülni.

A következő csoportokból származó élelmiszerek vizsgálata történik meg:

Halak és tengeri állatok, hús, baromfi, friss fűszernövények, fűszerek, zöldségek, gabonák és füvek, élesztő és gombák, hüvelyesek, diófélék, tejtermékek, gyümölcsök, olajok és magvak, saláták és egyebek.

Milyen kérdésekre adhat választ ez az elemzés?

 • Mely élelmiszerek lehetnek az élelmiszer-intolerancia tünetei?
 • Milyen ételeket és összetevőket kell elkerülni az élelmiszer-intoleranciás tünetek elkerüléséhez?
 • Milyen ételeket lehet enni az elemzés alapján?
 • Hogyan állíthatja be étrendjét és ellenőrizheti a tüneteit?
 • Hogyan lehet lassan bevezetni egy ételt a diétás tervébe?

Hízási és fogyási módszerek

A Food Intolerance Sensor-t az ujjbegyből vett vérmintából hajtjuk végre. Az IgG-antitestek reaktivitását laboratóriumunkban értékeljük, amely lehetővé teszi az élelmiszerek azonosságának összeállítását, teszteljük a kompatibilitást. Átfogó tájékoztatót fog kapni az eredmények részletes magyarázataival és tanácsokkal arról, hogyan változtasson étrendjén.

Tartalom

 • Az IgG reakció szerint több mint 180 élelmiszer kiértékelése
 • Az étkezési szokások lehetséges optimalizálása az élelmiszer-allergének elkerülése révén
 • Az elkerülendő termékek és összetevők listája
 • A táplálkozás lehetséges optimalizálása az élelmiszerallergének elkerülésével
 • Alternatív élelmiszerek listája
 • Tippek az élelmiszerek újbóli beviteléhez és az IgG elemzések alkalmazásához

Az IgG-n alapuló élelmiszer-intolerancia-elemzések korlátai és lehetőségei (angol nyelven)

DEMO JELENTÉS – ÍGY NÉZHET KI AZ ÖN ELEMZÉSEREDMÉNYE

Share This