NutriMe Weight Management

NévÁrVásárlás
NutriMe Weight Management - NutriMe WM 1 hónap 27.000.- Ft27 000 Ft
NutriMe Weight Management - NutriMe WM 2 hónap 45.000.- Ft45 000 Ft
NutriMe Weight Management - NutriMe WM 3 hónap 64.000.- Ft64 000 Ft

NutriMe Weight Management

Összetétel a génjei receptje alapján

Az egyéni zsír- és szénhidrát-érzékenységért felelős gének elemzésének figyelembevételével a NutriMe Weight Management-et úgy állítjuk össze, hogy az pontosan megfeleljen a genetikai profiljának. Egyszerűen vegye be egy pohár vízzel a tasak tartalmát, hogy aktiválja az elfogyasztott ételek releváns összetevőit. A genetikai profiltól függően a két hatóanyag eltérő mennyisége ajánlott:

NutriMe Fat-X

Ez az összetevő kis golyócskákban van csomagolva, a gyomor belsejében lévő táplálékkal keveredik, és hatását kibővít bélben is. Az összetevőt kitozánnak nevezik, amelyet a kagylóhéjból nyernek, és képes az élelmiszerek zsírjait lekötni. A tanulmányok kimutatták, hogy ennek az összetevőnek étkezés közben történő bevétele befolyásolja a zsír felszívódását a bélben. Ha a kitozánt nagy zsírtartalmú étellel együtt veszik, pozitív hatással van a vér lipidszintjének (LDL-koleszterin) fenntartására (egészségre vonatkozó állítás).

NutriMe Carb-X

A szénhidrátok a magokban (különösen a fehérbabban) keményítő formájában tárolódnak, hosszú láncot alkotva hasonlítanak a gyöngy nyaklánchoz. Egy speciális enzim – az alfa-amiláz – felelős a keményítő bomlásáért, kis metabolizálható szénhidrátokká. Ezt a lebomlási folyamatot akadályozhatja a Phaseolamin nevű anyag, amely különösen gyakori a fehérbabban. Ez az anyag megköti és blokkolja az enzimet, és megakadályozza a keményítő / szénhidrátok emésztését az enzim által.

Keverék a gének szerint

A genetikai jellemzőktől függően, a NutriMe Fat-X és a Carb-X specifikus arányát javasoljuk étkezés közben bevenni. Az összetevőket külön-külön keverjük össze önnek, csomagoljuk és a nevével ellátott tasakba rakjuk (napi adagok).

Hogyan vegye be?

Ajánlott minden étkezés és vacsora előtt bevenni a NutriMe Weight Management-et. A táplálékkiegészítők fogyókúra során, valamint a stabilitási szakaszban is bevehetők. Figyelemre méltó, hogy a hatóanyagok mindig a bélben maradnak, és nem szívódnak fel a véráramba.

  • Természetes alapanyagokból készül
  • Nehézfémektől mentesen és bakteriológiai úton tesztelték
  • Ausztriában készül
  • ISO9001 vállalati minőségbiztosítás
  • Nyomokban tartalmazhat kagyló-allergéneket, ezért alkalmatlan lehet az erre allergiásoknak
  • A termék kagylóból készül, ezért nem alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára

INFO: A koleszterinérték stabilizálása elfogadható egészségügyi állítás. A többi szempont nem ígéri hatékonyságát, csupán leíró jellegű.

Genetikai elemzés szükséges

A NutriMe Weight Management megrendeléséhez először elemeznünk kell a génjeit, amely lehetővé teszi számunkra, hogy összeállítsuk az ön személyre szabott termékét a fogyáshoz. A genetikai elemzés elérhető a DNAnutriControl programban a Weight Sensor alatt.

Rendelés

Ha már elvégeztette a genetikai elemzést, akkor egyszerűen megrendelheti itt a Shop-ban.

NutriMe Weight Management megrendelhető kiszerelései:

  • 1 hónap
  • 2 hónap
  • 3 hónap
Share This