NutriMe Complete

NévÁrVásárlás
NutriMe Complete - NutriMe Complete 1 hónap 48.000.- Ft48 000 Ft
NutriMe Complete - NutriMe Complete 2 hónap 75.000.- Ft75 000 Ft
NutriMe Complete - NutriMe Complete 3 hónap 99.000.- Ft99 000 Ft
NutriMe Complete - NutriMe Complete 6 hónap 189.000.- Ft189 000 Ft

NutriMe Complete

NutriMe Complete

Mikrotápanyagok a génjei alapján

A táplálkozási genetikai teszt (Nutrition Sensor) kiegészítéseként biztosíthatja, hogy szervezete megkapja a NutriMe Nutrition személyre szabott kiegészítőivel a genetikailag meghatározott optimális mikrotápanyagok mennyiségét. Az egyedülálló genetikai profilja alapján készül, több mint 18 fontos mikrotápanyagot szállít a szervezetének, a szükséges mennyiségben.

Testének kalciumra van szüksége a normál csonttömeg fenntartásához. A szelén, a C-vitamin és az E-vitamin segíti a test védelmét az oxidatív stressz ellen, a B6-vitamin pedig a homocisztein metabolizmusának normalizálásában segít. A vitaminok mindezen pozitív hatásai széles körben ismertek, és sok olyan termék létezik, amely ígéri ezt a védelmet a szervezete számára. Ezeket a készítményeket mindig az „egy méret mindenkinek” elv alapján készítik, és azonos adagban kínálják.

Eddig volt az egyetlen mód, mivel mindenkinek a tényleges tápanyagigényt nem lehetett mérni. Ma már tudjuk, hogy néhány embernél a genetikai rendellenességek miatt nagyobb a csontritkulás kockázata (az átlag több mint kétszerese). Ezen emberek számára a tudósok sokkal nagyobb adag csontvédő mikrotápanyagot javasolnak (egyéb megelőző intézkedések mellett), mint az alacsony csontritkulás kockázatának kitett személyeknek.

Eddig több mint 50 gén ismert, amelyek növelik a 20 különféle anyagcsere-probléma kockázatát. A mikrotápanyagok megfelelő bevitele jelentős szerepet játszik számos anyagcsere-rendellenesség kialakulásában, mint például a csontritkulás. A NutriMe Complete mindenki számára személyre szabott, és a részletes genetikai elemzéseknek köszönhetően ideálisan adagolható.

Esettanulmány

NutriMe nélkül:

Az embernek fogalma sincs a genetikai hajlamairól.

A probléma:

Egy személynek az MTRR és az MTHFR génvariációi vannak, amelyek növelik a homocisztein szintet és hajlamosak az érelmeszesedés kialakulására.

A megoldás: NutriMe Complete

A folsav, a B6-vitamin és a B13-vitamin hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, ezért tudósaink ezen mikrotápanyagok nagyobb adagolását javasolják.

Ez a példa azt mutatja, hogy nem létezik standard vitamin-adagolás, ami mindenki számára megfelelő.

Szabadalmaztatott rendszerünkkel most lehetősége van e gének tesztelésére és az egyedi mikrotápanyag-igények meghatározására. Az ön egyedülálló receptje alapján elkészíthetjük a személyre szabott keveréket, kimondottan az ön számára.

Genetikai elemzés szükséges

A NutriMe Complete megrendeléséhez először elemeznünk kell a génjeit, hogy meghatározzuk a mikrotápanyagokat és a megfelelő dózist, szakembereink ajánlásával. A genetikai elemzés elérhető a DNAnutriControl programban, a Nutrition Sensor alatt, így lehetővé válik, hogy összeállítsuk az ön személyre szabott mikrotápanyag keverékét.

A rendelkezésre álló alapanyagok

Hatóanyagok Az aktív hatóanyag formája
Fitoszterolok Fitoszterolok
Vitamin B6 Pyridoxine Hydrochloride
Folsav Folsav
Vitamin B12 Cianokobalamin
Vitamin B2 Riboflavin
Magnézium Magnéziumhidroxid
Vitamin D3 Kolekalciferol
Kálcium Kálcium-karbonát
Vitamin C Aszkorbinsav
Vitamin E α-TE dl-alpha Tokoferil-acetát
Cink Cink-citrát
Mangán szulfát Mangán szulfát
Vitamin A Vitamin A Retinil-acetát
Methylsulfonylmethane Methylsulfonylmethane
Lutein Lutein
Réz Réz szulfát
Alpha-liponsav Alpha-liponsav
Koenzim Q10 Koenzim Q10
Vas Vas szulfát
Szelén Nátrium szelenit

Rendelés

Ha már elvégeztette a genetikai elemzést, akkor egyszerűen megrendelheti itt a Shop-ban.

Share This