Premium Plus Sensor női/férfi

NévÁrVásárlás
Premium Plus Sensor480 000 Ft

Premium Plus Update, azoknak, akik korábban már elvégeztették a Premium Plus Sensor vizsgálatait és szeretnék frissíteni az eredményeket. A megrendelés feltétele a Premium Plus Sensor korábbi megrendelése valamint a Genetikai minta elemzés megrendelése is.

NévÁrVásárlás
Premium Plus Update75 000 Ft

Megelőzés

Semlegesíti a veleszületett betegség kockázatát és egészségesen élni. Ha már bizonyos betegségekben szenved, ez az elemzés segít kiválasztani az optimális kezelést.

Maradjon fitt és egészséges egész életében!

Génjeink a testünket alkotó elemei, és számos tulajdonságot irányítanak, például a szem színét, magasságát vagy hivatását. Sajnos génjeink nem hibátlanok, és mindannyian hordozunk bizonyos genetikai hibákat vagy genetikai variációkat, amelyek károsak az egészségünkre.

A genetikai variáció növeli a cukorbetegség, trombózis vagy rák kockázatát, meghatározza, hogyan lehet hatékonyan eltávolítani a méreganyagokat a testünkből, szabályozza az élelmiszer-intoleranciát – például a glutén- vagy laktóz intoleranciát -, és mennyire vagyunk érzékenyek a periodontális betegségekre. A gének meghatározzák, hogy mely gyógyszerek hatékonyak, és mik vezetnek súlyos mellékhatásokhoz, továbbá immunrendszerünk felismeri a titán fogászati implantátumokat, jelzi, ha taszítja azokat. A több mint 90 génvariáció elemzésével azonosíthatjuk a veleszületett betegségek kockázatát, elindíthatunk egy genetikai profiljának megfelelő prevenciós programot, vagy kiválaszthatjuk a betegségek leghatékonyabb kezelését és gyógyszeres terápiáját.

HATÁSKÖR

 • több mint 110 génvariáció elemzése
 • hatása több mint 35 különféle betegségmintára
 • több mint 230 gyógyszer hatásainak és mellékhatásainak becslése
 • mikrotápanyagok szükségességének felmérése

NUTRIGENETIKA – Táplálkozási terv a génjei alapján!

A genetikai változatok befolyásolják, hogy a test hogyan reagál bizonyos tápanyagokra, élelmiszer-összetevőkre, és mely anyagok szívódnak fel és hasznosulnak helyesen.

Az étrend döntő szerepet játszik számos betegség patogenézisében; a legújabb technológiának köszönhetően most már elemezhetjük a génjeit és beállíthatjuk étrendjét oly módon, hogy a genetikai kockázatokat semlegesítsük. Ha például a genetikai elemzés megállapítja, hogy nagy a kockázata a csontritkulás kialakulásának, akkor javasoljuk, változtassa meg étrendjét úgy, hogy növelje a kalcium bevitelt, pl. erősen ajánlott a kalciumtartalmú tejtermékek fogyasztása. Ha azonban laktóz-intoleranciára hajlamos, akkor az étrendbe más kalciumtartalmú ételt, például brokkolit is fel kell vennie.

Fogyás program a genetikai profilja alapján!

Az elhízás a génektől függ, az esetek kb. 80% -át genetikai hajlam okozza. Mivel mindannyian más géneket hordozunk, egyesek gyorsabban híznak, ha túl sok kedvezőtlen zsírt visznek be, másoknak akár kétszer annyi zsírtartalom is lehet az étrendjében, és továbbra is csak a szükséges mennyiséget veszik fel.

Hasonló a helyzet a szénhidrátokkal: egyesek fogynak az étrendben levő szénhidrátoktól, másokra a cukortartalom egyáltalán nincs hatással. Az optimális sportmennyiség a génektől is függ.

VÁLASZOK A KÉRDÉSEKRE

Ezen elemzés részeként több mint 110 genetikai variációt tesztelnek, amelyek választ adnak a következő kérdésekre:

 • Mennyi a kockázata, hogy a több mint 35 különböző anyagcsere-rendellenesség és betegség miatt szenved?
 • Korlátozott a kalciumbevitele?
 • Mely gyógyszereknek vannak mellékhatásai és mik hatékonyak?
 • Milyen életmód-változtatásokat ajánlunk?
 • Jó az Omega 3 a koleszterinszintjére?
 • Mennyire képes a szervezete méregteleníteni a nehézfémeket, vegyszereket, füstöt és kormot?
 • Hogyan tudja támogatni a szervezete méregtelenítését?
 • Mennyire védett az oxidatív stressz ellen?
 • Milyen mikrotápanyagokra van szüksége a testének és milyen adagban?
 • Át tudja alakítani a teste megfelelő módon a CoQ10-et?
 • Mi okozza túlsúlyát? Zsír vagy szénhidrát?
 • Hogyan tud a leghatékonyabban lefogyni és megtartani a súlyát?
 • Hogyan befolyásolja az alkohol, a kávé és az addiktív anyagok az egészségét?
 • Milyen óvintézkedéseket kell tennie, hogy egészséges maradjon?
 • …és még sok más kérdés

ELŐNYÖK

A releváns polimorfizmusok elemzésével értékes információkat szerezhetünk egyes betegségek megelőzésében és kezelésében. Megtudhatja, hogy genetikailag mely betegségekre hajlamos, milyen gyógyszerek a leghatékonyabbak, és hogyan tudja megvédeni magát.

A táplálkozási program hozzájárul az étrend hozzáigazításához, hogy semlegesítse a veleszületett betegségek kockázatát, és egészséges maradjon.

A súlyvesztéssel kapcsolatos gének elemzése segít gyorsan és hatékonyan lefogyni, vagy nagy erőfeszítés nélkül megőrzi az optimális súlyát.

AZ ALÁBBI ELEMZÉSEKET IS TARTALMAZZA

ELEMZETT GÉNEK:

Az elemzett gének listája megtalálhatók az egyedi elemzés demójában.

ÍGY NÉZHET KI AZ ELEMZÉSE:

Premium PLUS Sensor female

Premium PLUS Sensor male

Share This