Géntesztek gyermekeknek

További, gyermekeknek és szüleiknek szóló tesztjeinkről, kérjük látogasson el a baba-mama genetikával foglalkozó oldalunkra

Preventív egészségmegőrzés a családtervezés pillanatától, egészen óvodás korig.

Ajánlások a gyermekek betegségkockázat-elemzésére

Mindenki genetikai betegségkockázatokkal születik, amely egész életében rá hatással van. Ezért elvileg már az újszülötteknél is meghatározható, hogy idősebb korban milyen releváns betegségekre van/lesz kockázata (például Alzheimer-kór). Noha a szülők törvényesen kérvényezhetik, hogy gyermekeik számára ilyen elemzést kérjenek, de nem javasoljuk azért, hogy a gyermeknek lehetősége legyen arra, hogy 18 éves kora után maga döntsön a betegségkockázatok teszteléséről, amennyiben ezt szeretné.

Weight Management gyermekek részére – mit NEM TEHETÜNK

Az elhízás egyre növekvő egészségügyi probléma, és sok gyermeket is érint. Következésképpen jóváhagyjuk a gyermekek testsúlykezelési tesztelését, de a genetikai program alkalmazásának egyes szempontjai jelentősen különböznek a gyermekek egészségjelentéseiben. Mivel a gyermekek anyagcseréje és tápanyagigénye az évek során nagyon gyorsan változik, nem kínálunk kalória-specifikus információkat vagy mennyiség-alapú menüket. Az ilyen menükben szereplő számok már 6 hónappal később elavulnak, így jelentős az alultápláltság kockázata. Következésképpen a 11 év alatti gyermekekre vonatkozó egészségjelentéseink nem tartalmaznak olyan részleteket, mint például: kcal-számítások (mint a napi kalóriaszükséglet; a napi testmozgás során elégethető kcal-szám), a kiszámított ideális súly, a menüjavaslatok, a menüportál bejelentkezési adatok, az edzés táblázatok és a szabály rendszer. Ezek a számítások nem észszerűek vagy nem lehetségesek ebben az életkorban.

Weight Management gyermekek részére – mit TEHETÜNK

Nagyon nagy a lehetősége annak, hogy gyermekét olyan ételfajták előnyben részesítésére nevelje, amelyek nem okoznak problémát az elhízás szempontjából, és egészségesek a későbbi betegségek megelőzésének szempontjából. Következésképpen a Weight Management programunk teljes betekintést nyújt a gyermek genetikai programozásába, a legjobb fogyási stratégiához és az egészséges életmód vezetésére vonatkozó általános ajánlásokhoz. A jelentés magában foglalja a teljes élelmiszer listát is, ahol minden típusú élelmiszert kiértékelnek annak (genetikai) súlygyarapodási képessége alapján. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy gyermekeiknek megfelelő ételtípusokat válasszanak. Ez a „vörös és zöld sáv” megközelítés az ételtípusok értékeléséhez, szintén a legnépszerűbb módja a felnőttek testsúlycsökkentéséhez vezető táplálkozás megváltoztatására.

Táplálkozásgenetikai teszt gyermekek számára

A gyermekek számára alkalmazott táplálkozásgenetikai értékelése szintén nagy potenciállal jár a gyermek jövőbeli életének kialakításában. Ezért bármilyen korú gyermek számára a teljes étellista tápanyag-kiértékelését is kínáljuk. A vitaminokra vonatkozó ajánlásokat a gyermekkori jelentések is tartalmazzák, de a mennyiséget különböző életkorra korlátozzák, hogy biztosítsák: az elfogyasztott mennyiség a biztonságos határokon belül maradjon. Felhívjuk figyelmét, hogy minden gyermekeknek szóló jelentés vitaminajánlással rendelkezik, amely csak a jelentés megrendelésekor és onnantól legfeljebb egy évig érvényes. A következő évben a vitaminigény már jelentősen megváltozik, amelyet figyelembe kell venni a gyermek táplálásában. A NutriMe Complete kiegészítőink ezt figyelembe veszik rendeléskor, de a jelentés eredménye gyorsan elévül!

Optimális újratesztelés a 18. életév betöltésekor

Annak biztosítása érdekében, hogy a gyermekek se essenek el a recept-lehetőségektől amikor felnőnek, bármilyen életkorban kínáljuk az újra tesztelés lehetőségét. Vegye fel velünk a kapcsolatot az új változókkal történő ismételt elkészítés költségeivel kapcsolatban.

Share This