Mik a gének?

Rövid bevezetés a gének világába, elmagyarázva, hogyan irányítják testünket és miért okozhatnak genetikai rendellenességeket, betegségeket.

Mi okozza a genetikai hibákat?

A génhibákat számos tényező okozhatja, de leginkább azok a hibás gének, amelyeket a szüleinktől örököltünk. Ezek vannak a legnagyobb negatív hatással egészségünkre.

Mik azok az SNP-k?

Tudja meg, mi az a nukleotid polimorfizmus (SNP), és ez hogyan befolyásolja az egészségét.

A gének kiválasztása

Tudjon meg többet arról, hogy a releváns kockázati géneket miként választottuk ki és vettük be programunkba, és miért említi a zárójelentés csak a megelőző egészségügyi ellátás szempontjából lényeges géneket.

Genetikai vizsgálat, mint óvintézkedés

Az orvostudomány jövőjét, amikor mindenki a teljes genomját szekvenáltatja majd, hogy jobb és személyre szabott megelőző intézkedéseket követhessen, számos orvos és szakember már alig várja.

GenoAcademy

Felkeltettük érdeklődését, és szeretne még többet megtudni? Nézze meg online GenoAcademy oktatási portálunkat, és tudjon meg többet és érdekes tényeket a genetika világáról!

Mik azok a gének?

Hogyan befolyásolják a gének egészségünket?

A szakértők becslése szerint minden ember önmagában körülbelül 2.000 genetikai hibát hordoz. A gének világának rövid ismertetése részletesebben bemutatja, hogy a gének miként szabályozzák testünket, és a génhibák miért okozhatnak betegségeket.

 

>> » további információ

Mi okozza a genetikai hibákat?

Mi okozza a genetikai hibákat?

A génhibákat számos tényező okozhatja, de leginkább a szüleinktől örökölt hibás gének gyakorolják a legnagyobb negatív hatást az egészségünkre.

 

 

 

>> » további információ

Mik azok az SNP-k?

SNP – Egyéniségünk forrása

A nukleotid polimorfizmusok (SNP-k) egy egyedi bázis változása egy DNS-ben. Ismerje meg, hogy milyenek az egyes nukleotid polimorfizmusok (SNP-k), és hogyan befolyásolják az ön egészségét.

 

 

>> » további információ

Hogyan vannak a gének kiválasztva?

A kockázati gének kiválasztása

Tudjon meg többet arról, hogy milyen alapokon választották ki a releváns kockázati géneket a programunkba, és mindez miért csak a megelőző egészségügyi ellátás szempontjából releváns génekre vonatkozik.

 

>> » további információ

Genetikai tesztek az egészségügyi ellátáshoz

Genetikai tesztek alkalmazása

Számos szakember reményteljesen várja az orvostudomány jövőjét, amelyben mindenki megoszthatja az egész genomját, hogy jobban, személyre szabottabb, megelőző intézkedéseket követhessen.

 

>> » további információ

More on the genetics

Have we aroused your interest?

In our learning platform GenoAcademy learn everything about the genetics in Dr. Daniel Wallerstorfer’s video training! Are you interested in a certain topic? Contact us!

 

>> » további információ

Share This