Génelemzés

A gének rengeteg olyan információt tartalmaznak a betegségkockázatáról és a kezelés sikerességéről, amelyek lehetővé teszik orvosának az időben történő beavatkozását a betegség megelőzésére vagy a meglévő betegség kezelésének optimalizálására.

Automatizálás

A Genosense laboratóriumában az összes lépés teljesen automatizált azért, hogy elkerülje az emberi hibákat és lerövidítse az elemzés idejét.

Anonimizálás

A mintákat a kézhezvételüket követően anonimmá alakítjuk, hogy tovább növeljük az adatbiztonságot. A személyes adatokat a genetikai adatoktól elkülönítve tároljuk egy biztonságos szerveren.

Úttörő

A Genosense Diagnostics a megelőző genetikai diagnosztika úttörője, amely lehetővé teszi az orvosok és a betegek számára, hogy 2001 óta felhasználják a genetikai információkat a betegségek megelőzéséhez.

Genetika

Becslések szerint minden embernek körülbelül 2000 genetikai variációja van, amelyek hátrányosan befolyásolják a génjeit. A Genosense lehetővé teszi, hogy megtudja, hogyan lehet ellensúlyozni és befolyásolni a betegségek kialakulását az életmód változtatásával.

Trombózis

20 emberből körülbelül egy, genetikailag hajlamos a trombózisra, és nyolcszor nagyobb kockázata van a stroke vagy a szívroham kialakulásában. Az egyszerű óvintézkedések segítenek a trombózis elleni védelemben.

Csontritkulás

A genetikai variációk felgyorsíthatják a csontsűrűség csökkenését. Ebben az esetben különleges óvintézkedésekre van szükség a genetikai hajlam ellensúlyozására.

Titán implantátum veszteség

A titán nem reaktív anyag, ezért gyakran használják fogászati implantátumokhoz. Kedvezőtlen genetikai hajlam esetén a korai veszteség körülbelül 60%-át teszi ki; ebben az esetben alternatív anyagot kell használni.

Emlőrák

A nők leggyakoribb rákformáját erősen befolyásolják a genetikai variációk. A génelemzés felméri a kockázatot; abban az esetben, ha kimutatható a hajlam erre a betegségre, a genetikailag optimalizált terápia jelentősen csökkenti a kockázatot.

Súlykontroll

A túlsúlyos esetek kb. 80% -a genetikai eredetű, azaz a génektől függ. A génelemzés lehetővé teszi, hogy megtudja, mely tápanyagok vezetnek az elhízáshoz adott esetben, és hogyan lehet hatékonyan lefogyni.

Makula degeneráció

A vakság egyik leggyakoribb oka a nyugati világban a makula degeneráció. A genetikai variációk növelik a kockázatot, a hatékony és időszerű megelőzési intézkedések gátolhatják a betegség kialakulását.

Szív-és érrendszeri betegségek

A vérben található lipidek szabályozását befolyásoló gének szintén növelik a homocisztein szintet. Genetikai elemzéssel megtudhatja, hogy mi az ön kockázata, és hogyan lehet a leghatékonyabban megelőzni ezeket a betegségeket.

Laktóz intolerancia

A laktóz intolerancia a leggyakoribb genetikai élelmiszer-intolerancia Európában. A genetikai változatosság miatt az életkor előrehaladtával, a laktóz emésztéséhez szükséges enzimek termelése fokozatosan leáll.

Változókor / Menopauza

A kezelési lehetőségek, például a hormonpótló kezelés enyhítik a menopauza tüneteit. Az ilyen kezelésnek számos előnye van néhány nő számára, másoknak viszont a HRT egészségügyi kockázatot jelenthet.

Mintavételi szett

Szüksége van mintavételi szettre?

Ha kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban vagy szeretné kiterjeszteni a rendelését, közvetlen kapcsolatba léphet velünk. Ügyfélszolgálati képviselőnk e-mailben vagy telefonon is rendelkezésére áll!

 

>> további információ

Kérdések & Válaszok

Találja meg a válaszokat kérdéseire!

A megelőző genetikai tesztek megbízhatóak? Mennyire vannak biztonságban az adataim? A Novogenia teljeskörű információt és átláthatóságot garantál ügyfeleinek és partnereinek. Kérdéseivel bármikor kapcsolatba léphet velünk.

 

 

>> további információ

Mik a gének?

Hogyan befolyásolják a gének egészségünket?

A szakértők becslése szerint minden ember önmagában körülbelül 2.000 genetikai hibát hordoz. A gének világának rövid ismertetése részletesebben bemutatja, hogy a gének miként szabályozzák testünket, és miért okozhatnak a genetikai hibák betegségeket.

 

>> további információ

Termékek

Orvosi genetikai vizsgálatok, a megelőzés és korai észlelés érdekében.

A DNAhealthControl tartalmazza az összes genetikai elemzést a megelőzés, az egészséges táplálkozás és a testsúly ellenőrzésének érdekében.

 

 

>> további információ

Share This