Adománygyűjtés

Ments életet!

A fejlődő országokban kilenc percenként meghal egy gyermek a tetanusz elleni védőoltás hiánya miatt! A Genosense e gyermekek megsegítésének érdekében minden nálunk elvégzett génelemzés fejében, egy életmentő oltást adományoz az erre rászoruló anyáknak és gyermekeiknek, ezzel megmentve egy életet!

 

>> » további információ

Mik azok a gének?

Hogyan befolyásolják a gének egészségünket?

A szakértők becslése szerint minden ember önmagában körülbelül 2.000 genetikai hibát hordoz. A gének világának rövid ismertetése részletesebben bemutatja, hogy a gének miként szabályozzák testünket, és miért okozhatnak genetikai hibákat a betegségek.

 

>> » további információ

Egészségünk gyengeségeinek okai

Mi okozza a genetikai hibákat?

A génhibákat számos tényező okozhatja, de a leginkább a szüleinktől örökölt hibás gének gyakorolják a legnagyobb negatív hatást az egészségünkre.

 

 

 

>> » további információ

Mik azok az SNP-k?

SNP – Egyéniségünk forrása

A nukleotid polimorfizmusok (SNP-k) egy egyedi bázis változása egy DNS-ben. Ismerje meg, hogy milyenek az egyes nukleotid polimorfizmusok (SNP-k), és hogyan befolyásolják az ön egészségét.

 

>> » további információ

A gének tudománya

Gének és az elhízás

Eddig kiderült, hogy nyolc gén az, amelynek hibái hatással vannak a testtömegre és az étrend hatékonyságára. Itt ielolvashatja, hogy mely kutatási tanulmányokon alapulnak a DHC és a DNC genetikai tesztelési szolgáltatásai.

>> » további információ

Genetikai tesztek az egészségügyi ellátáshoz

Genetikai tesztek alkalmazása

Számos szakember reményteljesen várja az orvostudomány jövőjét, amelyben mindenki megoszthatja az egész genomját, hogy jobban, személyre szabottabb, megelőző intézkedéseket követhessen.

 

>> » további információ

Hogyan vannak a gének kiválasztva?

A kockázati gének kiválasztása

Tudjon meg többet arról, hogy milyen alapokon választották ki a releváns kockázati géneket a programunkba, és mindez miért csak a megelőző egészségügyi ellátás szempontjából releváns génekre vonatkozik.

 

>> » további információ

Lépésről lépésre

Találjon válaszokat a kérdéseire!

Megbízható-e a megelőző genetikai tesztelés? Mennyire vannak biztonságban az adataim? A Novogenia teljes körű tájékoztatást és átláthatóságot garantál ügyfeleinek és partnereinek. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ha kérdése van!

>> » további információ