Tanúsítvány

Tanúsítvány

Legmagasabb szintű tanúsítvány

A Novogenia laboratórium az egyik legmodernebb és legjobban automatizált laboratórium Eu-rópában. Számos tanúsítvánnyal és minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, amelyek meg-felelnek a nemzetközi szabványoknak, vagy akár meg is haladják azokat. A különféle üzleti egységek elkülönülnek, és a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelnek.

Minőségbiztonsági szabályzatunk

Minőségbiztonsági kódexünk garantálja, hogy génelemzéseink kiemelkedjenek a megbízhatatlan szolgáltatók termékei közül, továbbá, hogy megrendelőinknek a jövőben is nyújtani tudjuk a tőlünk megszokott magas színvonalat.

A DNA Plus Humángenetikai Centrum aktív szerepet vállal abban, hogy más, génelemzéseket forgalmazó cégek is igazodjanak a minőségbiztonsági kódexhez, ezzel egy új színvonalat képviselve a genetikai diagnosztikában alkalmazott pontosságban, megbízhatóságban és hasznosságban. Tagok és partnerek, akik önként csatlakoznak a minőségbiztonsági kódexhez, megkaphatják a géndiagnosztika minőség jelzését, mely garantálja, hogy minden, a géndiagnosztikában fontos követelményt teljesítenek és elfogadnak.

Mintavétel és DNS kivonás

Minősített ISO 15189 laboratóriumunkban

Az életmód genetikai tesztelése

Minősített ISO 15189 laboratóriumunkban

Orvosi génelemzések végrehajtása

Minősített ISO 15189 laboratóriumunkban

Újszülöttkori szűrés végrehajtása

Minősített ISO 15189 laboratóriumunkban

A Novogenia által végzett orvosi genetikai vizsgálatok tudományos kiadása

Jóváhagyta: Egészségügyi Minisztérium, Ausztria

Vállalatirányítás és irodai környezet

ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik