Partnereink

A DNA Plus összeköttetésben van más szolgáltatókkal és szakemberekkel a legkülönbözőbb területekről, hogy Önnek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassa.

Novogenia

A Novogenia, több mint 100 laboratóriumból álló nemzetközi hálózat, partnerünk a termékfejlesztésben, génelemzések elvégzésében és az eredmények tudományos kiértékelésében. Az új HRM technológia és szoftverfejlesztés az adatbiztonság területén és automatizált laboreljárások alkalmazásával a Novogenia egy következő generációs labort üzemeltet, amely pillanatnyilag 3200 génelemzésből álló portfóliót kínál ügyfeleinek. Amennyiben Önnek bármilyen kérdése lenne a Novogenia által forgalmazott génelemzésekkel kapcsolatban, vagy olyan genetikai labort üzemeltet amely versenyképes génelemzésével szívesen lenne a hálózat tagja, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

» elérhetőségeink itt
» tovább a Novogenia honlapjára

MedicalFitness™

Stratégiai partnerünk a MedicalFitness™ szakemberei (orvosok, trénerek, sporttáplálkozási szakemberek) közösen határozzák meg a célértékeket, az edzéstervet, majd együttesen segítenek annak szakszerű végrehajtásában és ellenőrzésében, szükség esetén korrekciójában; gyakorlatilag végig kísérik a résztvevőket a „Medical Fitness” folyamat minden lépcsőjén.

A MediFitness™ az országban jelenleg egyedüliként vállalta fel a fitness célok és az orvosi szempontok közvetlen, helyszínen történő összekapcsolását (orvos és szakedző együttes, egyidejű jelenléte a tréning során).

» tovább a MedicalFitness oldalára

Sportkártya

Misszió
A Sportkártya csapat tagjainak életében fontos szerepet tölt be a rendszeres és változatos mozgás, és emellett kitűzött célja, hogy ezt az életstílust általánossá tegyük társadalmunkban!
A Sportkártya egy eszköz, mellyel jobbá teheti az életét, és egészségesebbé válhat! Önön múlik, hogy él-e ezzel a lehetőséggel!

» tovább a sportkártya honlapjára

Mammut Egészségközpont

A Mammut Egészségközpont jól szervezett orvosi központ 21-féle szakorvosi rendelővel, amely felöleli az orvostudomány főbb szakterületeit. A legmodernebb diagnosztikai műszerpark segíti a gyógyítást, a jól felszerelt laboratórium rutin és speciális mérésekkel áll rendelkezésre a legrövidebb időn belül nagy pontossággal szolgáltatva a mérési eredményeket.
A Mammut Egészségközpont a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. Rugalmasan alkalmazkodva az egyéni igényekhez komplex szolgáltatást nyújt. Fontosnak tartja a testi-lelki egyensúlyt, a konzervatív gyógymódok mellett alternatív módszerek, terápiák is szerepelnek a szolgáltatási palettáján.
» tovább a Mammut Egészségközpont honlapjára

Árkád Egészségközpont

Az Árkád Egészségközpont a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. Rugalmasan alkalmazkodva az egyéni igényekhez komplex szolgáltatást nyújt. Fontosnak tartja a testi-lelki egyensúlyt, a konzervatív gyógymódok mellett alternatív módszerek, terápiák is szerepelnek a szolgáltatási palettáján.
Egészségünk a legnagyobb kincsünk, ennek szellemében az egészségközpont orvosai nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, sokféle, egyénre szabott szűrővizsgálati formával állnak rendelkezésre.
Magánszemélyek gyógyítása mellett az Árkád Egészségközpont cégek számára foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal áll rendelkezésre. Helyszíni egészségnapokat szervez, menedzserszűréseket végez, a megelőzést szolgálja a kockázatértékelés
» tovább az Árkád Egészségközpont honlapjára

Gellért Medical Labor

A Gellért Medical Labor a Szent Gellért tértől fél perc sétára, a Gellért Gyógyfürdő és Hotel mellett, a Kemenes utca 4 szám alatt, nívós környezetben várja kedves vendégeit. Egészségügyi magán laboruk üzletpolitikája a folyamatosan bővülő minőségi szolgáltatásokon túl, az ügyfelek kényelmére, gyors ellátására és érthető tájékoztatására épül.
» tovább a Gellért Medical Labor honlapjára

ÉletOázis

Egészségközpontunkban reflexzóna terápiával, fülakupunktúrás kezelésekkel, Bach-virágterápiával, különböző rekreációs és frissítő masszázsokkal, valamint gyógy- és méregtelenítő masszázsokkal várjuk kedves vendégeinket.
» tovább az ÉletOázis honlapjára

MEDIAjuice

A Mediajuice Kft. partnerünk a marketing anyagaink professzionális kivitelezésében és egyben ügyfeleinknek is rendelkezésére áll versenyképes árakkal.
NO STRESS JUST PRESS
print and communication assistance
»tovább a Mediajuice honlapjára

Contact

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

+36 70 984 9001

~|icon_mail_alt~|elegant-themes~|outline
~|icon_house_alt~|elegant-themes~|outline

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Join Us!

~|social_facebook~|elegant-themes~|solid

Facebook

~|social_instagram~|elegant-themes~|solid

Instagram

~|social_youtube~|elegant-themes~|solid

Youtube